Gå til hovedinnhold

Sabrura har ny drakt!

Men hva er nytt? 🤔

"Alltid det samme gamle på Sabrura" - ikke noe mer! 🤯


Flere av våre makier har stått på buffeten vår i over 10 år, så nå er det på tide med en forandring. 16. oktober kom den nye versjonen av menyen vår ut, og den hadde noen RÅe endringer!

Brura går for grønt 💚

Vi har fått inn flere vegetar valg både på vår meny og på buffeten! Hoisinchunk er en av våre nye godbiter og består av 100% plantebaserte protein av erter, med deilig hoisinsmak. Chunken er marinert slik at smaksopplevelsen både blir saftig og smakfull – selve proteinet er også helt glutenfritt 💛

Du finner hoisinchunks i Hoisinchunksmaki og i vår vegetar Poke Bowl!

Hoisinchunksmaki er vår nye maki som er fylt med hoisinchunk, avokado, crispysalat, mango og gulrot 🤤!

Og det beste av alt – den kommer som hele TRE ulike makiruller med hver sin topping 👇

Hoisinchunkmaki 1: Goma wakame og hvit sesam.

Hoisinchunkmaki 2: Teriyaki, søtpotet og vårløk.

Hoisinchunkmaki 3: Vårt eksklusive Sabrura sushikrydder.

 

Nye desserter 

Vi har gleden av å introdusere en komplett dessertmeny! Nå får du mochi med smak av saltkaramell, sjokolade og hasselnøtt 

En helt ny maki: Nordkappmaki ⛰

Vår mest spicye maki så langt, den er nydelig toppet med wasabimajo - for de som ønsker å prøve noe nytt!


Lindesnesmaki får ny topping 🥢

Lindesnesmaki blir toppet med vårt helt egne Sabrura Sushikrydder. Ja, du leste det riktig - vi lanserer et eget sushikrydder! Gir virkelig det lille ekstra til folkefavoritten 🍣

Nye og bedre Poke Bowls 🥕

Våre Poke Bowls får nytt og fresht uttrykk! Du får de nå med frisk agurk, mango, edamamekjerner, avokado, reddik og gulrot! Også kan du velge mellom: laks, tunfisk, vegetar og kylling 😍

 

Nye salater 🥗

Vi har to helt nye salater som du både kan få på buffet og på meny! Prøv vår nye agurk- og avokadosalat eller den friske gulerotsalaten på buffeten vår nå 😍

 

Bestill takeaway her!