Personvernerklæring

Her finner du informasjon om hvordan vi behandler dine persondata på dette nettstedet.

Behandlingsansvar 

Sabrura Drift AS er behandlingsansvarlig for all behandling av personopplysninger der vi selv bestemmer formålet med behandlingen av opplysningene og de virkemidlene vi benytter til dette. I denne personvernerklæringen kan du lese mer om behandlingene Sabrura Drift AS er behandlingsansvarlig for. 

Tolkning 

Definisjoner i forbindelse med vår personvernerklæring: 

Selskapet (referert til som enten "selskapet", "Vi", "Oss" eller "Vårt" i denne personvernerklæringen) refererer til Sabrura Drift AS. 

Informasjonskapsler betyr små filer som er plassert på datamaskinen eller mobilenheten din av et nettsted, som inneholder detaljer om nettleserloggen din på nettstedet. 

Nettsteder refererer til Sabrura Drift AS, tilgjengelig fra https://www.sabrurauhsi.no/. Det betyr den enkelte som får tilgang til eller bruker nettstedet, et selskap eller en juridisk enhet. 

Du betyr den enkelte som får tilgang til eller bruker nettstedet, selskap eller en juridisk enhet. 

Når samler Sabrura Drift AS inn personopplysninger? 

Vi behandler i hovedsak opplysninger om deg i følgende tilfeller: 

Besøk på våre nettsider 

Informasjonskapsler (cookies) 

En cookie (også kalt informasjonskapsel) er en liten tekstfil som lagres på enheten din. Den lagrer informasjon om hvordan du har brukt nettstedet vårt.  

Noen av informasjonskapslene er nødvendige for at ulike tjenester på nettsiden vår skal fungere. Sabrura Drift AS bruker også informasjonskapsler for å analysere bruken av våre nettsider. 

Informasjonskapsler inneholder vanligvis ikke informasjon som personlig identifiserer en bruker. Personopplysningene vi lagrer om deg kan imidlertid være knyttet til informasjonen som er lagret og hentet fra informasjonskapsler. Vi lagrer ikke sensitive personopplysninger, som f.eks. e-postadresse og passord i informasjonskapslene vi bruker. Tolkning og definisjoner: 

Bruk av informasjonskapsler 

Type informasjonskapsler

Informasjonskapsler kan være "nødvendige" eller "sesjons" informasjonskapsler. Nødvendige informasjonskapsler forblir på din datamaskin eller mobilenhet når du er frakoblet, mens sesjonskapsler slettes så snart du lukker nettleseren din. Vi bruker både sesjons- og nødvendige informasjonskapsler til følgende formål: 

  • Nødvendige 

Type: Sesjonskapsler 
Administrert av: Oss 
 
Formål: Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere riktig. Sesjonskapsler hjelper til med å autentisere brukere og forhindre misbruk av brukerkontoer. Uten de nødvendige informasjonskapslene vil noen funksjoner og tjenester på nettstedet ikke fungere. 

  • Funksjonelle 

Type: Vedvarende informasjonskapsler 
Administrert av: Oss 
 
Formål: Disse informasjonskapslene husker valgene du gjør når du bruker nettstedet, for eksempel gjennom å huske påloggingsdetaljer eller språkinnstillinger. Hensikten med disse informasjonskapslene er å gi deg en mer personlig opplevelse og unngå å måtte angi preferansene dine hver gang du bruker nettstedet vårt. 

Statistikk 

Type: Vedvarende informasjonskapsler 
Administreres av: Tredjeparter

Google Analytics 

Formål: Vi bruker Google Analytics til å analysere nettstedstrafikk og hvordan brukerne interagerer på nettstedet vårt. Informasjonen som samles inn via disse informasjonskapslene, kan direkte eller indirekte identifisere deg som en besøkende. Informasjonen som samles inn, er vanligvis knyttet til en pseudonym identifikator til enheten du bruker for å få tilgang til nettstedet. Vi kan også bruke disse informasjonskapslene for å teste nye sider eller ny funksjonalitet på nettstedet for å se hvordan brukerne våre interagerer. 

Type: Vedvarende informasjonskapsler 
Administreres av: Tredjeparter 

Google Ads 

Formål: Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster og spore resultater av markedsføringen. Mer om Google sin bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan administrere innstillingene dine finner du her: https://www.google.com/settings/ads   

Facebook Pixel 

Formål: Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster. Mer om Facebook sin bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan administrere innstillingene dine finner du her: https://www.facebook.com/policies/cookies/ 

Dine valg angående informasjonskapsler 

Dersom du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler på nettstedet vårt, må du først deaktivere og slette informasjonskapslene i nettleseren din, som er knyttet til vårt nettsted. Du kan når som helst bruke dette alternativet for å forhindre bruk av informasjonskapsler. Hvis du ikke godtar våre informasjonskapsler, kan du oppleve at tjenester og funksjoner ikke fungerer optimalt. Gå til hjelpesidene i nettleseren din for å deaktivere og slette informasjonskapslene: 

Hjelpesider for Google Chrome 

Hjelpesider for Microsoft Edge 

Hjelpesider for Microsoft Firefox 

Hjelpesider for Apple Safari 

 

Andre behandlinger av personopplysninger 

Jobbsøkere 

Vi benytter CVideo som vårt kandidathåndteringssystem. Du har, som registrert i systemet, rett til å kreve innsyn, retting og sletting som beskrevet i personopplysningsloven. Ønsker du å trekke tilbake din aksept så gjøres det ved å at du sletter din egen profil. Som kandidat kan du når som helst slette din egen profil inne fra “Din profil” i systemet, eller du kan ta kontakt med oss for bistand til sletting. Fra din profil kan du også endre på informasjon du har lagt inn på din profil i kandidatsystemet. 

Kontakt oss 

Har du spørsmål om vår personvernerklæring, kan du sende en e -post til:marked@saburasushi.no

Innsyn, endring eller sletting av dine personopplysninger 

Du kan når som helst kreve innsyn i de personopplysninger vi har lagret om deg, få informasjon om hvordan opplysningene behandles, og be om sletting av dine personopplysninger. Send en e-post til: marked@saburasushi.no