Gå til hovedinnhold

Sabrura – bit for bit

Helt siden vi la den første laksen over risen, har målet vært å gjøre sushi til norsk hverdagskost. Derfor har vi perfeksjonert sushirisen og dyppet kreativiteten i både norske og asiatiske farvann.

Resultatet? En buffet som bugner av fersk sushi – med norsk vri

Skulle du ennå ikke være dus med sushi, har vi noen alternative sikkerstikk på buffeten. Oppdag nydelig kylling og crispy fisk på sticks – i skjønn forening med dumplings, vårruller og andre asiatiske smaker. Når magen rumler, fyll på med bitene som frister mest. For vi vil at du skal spise deg mett – uten at det koster skjorta.

Vi ser nemlig helst at du beholder skjorta på. Men hvordan den ser ut, er ikke så nøye. Kom som du er – og ta flokken med.

Restauranter fylt med sushi, luft og kjærlighet

Ja, vi ELSKer Sabrura. Love is in the air – bokstavelig talt, for her jobber vi etter verdiene E-L-S-K.

EIERSKAP

Vi er stolte ambassadører som tar ansvar for hele virksomheten – økonomisk og sosialt. Aldri halvveis, aldri litt. 

LIDENSKAP

Vi brenner for jobben vår, trives i et sultent prestasjonsmiljø og har et varmt hjerte for mat og mennesker. 

SAMSPILL

Vi spiller hverandre gode, unner andre suksess og vet at vi alltid presterer sterkest sammen. 

KREMMERÅND

Vi er offensive og griper muligheter for utvikling og vekst. Vi vet at gode resultater kommer av å skape og gjenskape fine gjesteopplevelser – bedre for hver dag.

Rått konsept til folkelig pris

Nysgjerrig på hvorfor gjestene fortsetter å strømme til Sabrura? Ingen bestikkelser. Kun en rå forretningsidé. Sushibuffet laget av førsteklasses råvarer – til en folkelig pris.

Det liker mannen, dama og ungene i gata.

I tillegg passer vi på å gi gjestene god stemning rundt fatet. Lokalene skaper en god atmosfære. Det er rent, pent og ryddig. Du føler deg sett og ivaretatt – også når det er full kok i restauranten. Og så har du oss, da, som gleder oss over å skape gode Sabrura-opplevelser hver eneste dag.

Om vi er stolt av det vi får til sammen? Det kan du bite deg i nesa på.