Årets Bitastad
Vi ELSKer arbeidet våre restauranteiere gjør, og Sissel Ranheim Sæther på Sabrura Futura er et levende bevis på at vi i Sabrura har de råeste restauranteierne!
På årets Selskapsreise vant Sissel både ´Årets Bitastad´ og ´Årets Restaurant´ 🍣💛
«Årets Bitastad» tildeles det teamet som jobber godt sammen og utmerker seg på en positiv måte ved å ha skapt solide resultater og vist at de sammen bidrar med engasjement og humør i hverdagen. Vår egne Sissel tok også med seg prisen «Årets Restauranteier» der «Årets Restaurant» tildeles restauranten som har utmerket seg i Sabrura ved å levere på nøkkeltall og omsetningsvekst, sammen med etterlevelse av våre verdier ELSK som også er viktige kriterier i vurderingen.
GRATULERER SÅ MYE SISSEL, VI E SÅ STOLT🥂🤩!
Foto av Geir Olsen