Take away

FRANCHISE

Så fint at du vil vite mer om Sabrura sticks & sushi. Vi ser alltid etter dyktige folk. 

Om oss

Helt siden Sabrura sticks & sushi åpnet i Trondheim i 2012 har målet vært å gjøre sushi til trøndersk hverdagskost. Det har vi klart. I dag er alle våre restauranter høyt elsket av folk i alle aldre. Vi er i sterk vekst og har satt oss ambisiøse mål. I løpet av de neste tre årene skal vi vokse oss store og bli en folkekjær, nasjonal merkevare med en rekke sushirestauranter over hele Norge. For å klare dette trenger vi dyktige sushikokker, hotchefs, servitører og franchisetakere. Tar du utfordringen?  

Derfor lykkes vi

Forretningsidéen er rå. Fantastisk sushi og asiatiske retter laget av lokale råvarer med høy kvalitet, servert fra buffet til en folkelig pris. Topp konseptet med smakfulle lokaler, et brennende ønske om at gjestene skal føle seg ivaretatt, også når tempoet er høyt – så har du oss. Hverdagen vår er preget av action, humor og glede, dedikasjon til matfaget og ikke minst – stolthet over å få til noe stort ­sammen. 

Start din egen restaurant

Sabrura sticks & sushi skal bygges videre på franchise, og vi er alltid på utkikk etter deg som har guts til å starte egen restaurant. At vi er et veletablert suksesskonsept med en svært godt utviklet serviceorganisasjon gir deg som gründer god forutsetning til å lykkes. Du får grundig opplæring i konsept og drift, tilgang til et omfattede kurstilbud, et godt støtteapparat og alle verktøy du trenger for skape en lønnsom og populær sushirestaurant og arbeidsplass.

Bitastad – selskapet bak selskapet

Sabrura sticks & sushi er en del av Bitastad AS, Norges råeste veksthus for serveringskonsepter. Vi kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og eier per i dag Jordbærpikene, Big Bite, Sot bar & burger og Sabrura sticks & sushi.  Alle som jobber i en av Bitastad-familiens selskaper har store muligheter for å gjøre karriere i ett eller på tvers av konseptene. 

Er du klar?

Nå vil vi gjerne vite litt mer om deg. Se de ledige stillingene våre, lær mer om oss og søk på en jobb du mener du er kvalifisert for. Sabrura sticks & sushi ser fram til å høre fra deg.

Våre ledige stillinger finner du her

Take away