Take away

FRANCHISE

Det råeste sushistedet i Norge - vi søker flere restauranteiere!

Om oss

Helt siden Sabrura Sticks & Sushi åpnet i Trondheim i 2012 har målet vært å gjøre sushi til trøndersk hverdagskost. Det har vi klart. I dag er alle våre restauranter høyt elsket av folk i alle aldre. Vi er i sterk vekst og har satt oss ambisiøse mål. I løpet av de neste tre årene skal vi vokse oss store og bli en folkekjær, nasjonal merkevare med en rekke sushirestauranter over hele Norge. For å klare dette trenger vi dyktige sushikokker, hotchefs, servitører og franchisetakere. Tar du utfordringen?  

 

Derfor lykkes vi

Forretningsidéen er rå. Fantastisk sushi og asiatiske retter laget av lokale råvarer med høy kvalitet, servert fra buffet til en folkelig pris. Topp konseptet med smakfulle lokaler, et brennende ønske om at gjestene skal føle seg ivaretatt, også når tempoet er høyt – så har du oss. Hverdagen vår er preget av action, humor og glede, dedikasjon til matfaget og ikke minst – stolthet over å få til noe stort ­sammen. 

 

Start din egen restaurant

Sabrura Sticks & Sushi skal bygges videre på franchise, og vi er alltid på utkikk etter deg som h
ar guts til å starte egen restaurant. At vi er et veletablert suksesskonsept med en svært godt utviklet serviceorganisasjon gir deg som gründer god forutsetning til å lykkes. Du får grundig opplæring i konsept og drift, tilgang til et omfattede kurstilbud, et godt støtteapparat og alle verktøy du trenger for skape en lønnsom og populær sushirestaurant og arbeidsplass.

Hvorfor Sabrura

• Du får en flott, stilren restaurant, designet og bygd i henhold til konsept. 

• Grundig opplæring og daglig driftsstøtte etter behov. 

• Sabrura og Bitastad tilbyr støtte og rådgivning til alt rundt driften: rutiner, økonomi, markedsføring, administrasjon, ledelse og HR. 

• Butikkdatasystem med råvarekontroll samt ferdig IK-mat system. 

• Tilrettelegging for personlig utvikling som leder, inkludert årlige samlinger. 

• Du blir del av en solid og profesjonell kjede med klare vekstambisjoner.

 

Bitastad – selskapet bak selskapet

Sabrura Sticks & Sushi er en del av Bitastad AS, Norges råeste veksthus for serveringskonsepter. Vi kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og eier per i dag Jordbærpikene, Big Bite, Sot Bar & Burger og Sabrura Sticks & Sushi.  Alle som jobber i en av Bitastad-familiens selskaper har store muligheter for å gjøre karriere i ett eller på tvers av konseptene. 

Rekrutteringsannonse 3.png

Som menneske kjennetegnes du ved å være:

• En lagkaptein som bygger entusiasme for felles mål og retning. 

• Glad i å ha flere baller i luften, og har evnen til å lande dem. 

• Raus og inkluderende - du deler erfaringer og unner kolleger suksess. 

• Sans for detaljer og høy råvarekvalitet. 

• Du ser muligheter fremfor problemer. 

• Svært gode muntlige- og skriftlige norskkunnskaper. 


Våre verdier oppsummeres i ordet ELSK og står sterkt hos oss. 

Vi ser derfor etter restauranteier som gjenspeiler disse; 

• EIERSKAP - Vi er stolte ambassadører som tar ansvar for hele virksomheten - økonomisk og sosialt. Aldri halvveis, aldri litt. 

• LIDENSKAP - Vi brenner for jobben vår, trives i et sultent prestasjonsmiljø og har et varmt hjerte for mat og mennesker. 

• SAMSPILL - Vi spiller hverandre gode, unner andre suksess og vet at vi alltid presterer sterkest sammen. 

• KREMMERÅND - Vi er offensive og griper muligheter for utvikling og vekst. Vi vet at gode resultater kommer av å skape og gjenskape fine gjesteopplevelser - bedre for hver dag.

Flinke folk har mange muligheter. 

Er du klar?

Nå vil vi gjerne vite litt mer om deg.

Se våre ledige stillinger her

Rekrutteringsannonse 1.png

Take away