Gå til hovedinnhold

Lyst til å skape RÅ opplevelser for andre?

Har du lyst på egen restaurant, men kvier deg for å starte opp selv? Som restauranteier i Sabrura får du både i pose og sekk. Finn ut mer om mulighetene du får.

Drømmer du om å drive en restaurant, men kvier deg for å starte opp selv?

Som restauranteier i Sabrura får du i pose og sekk. Du får drive restauranten som din egen – og suksessoppskriften lagt i hånda. Konseptet har vi allerede testet, skrellet og glasert. Jobben din blir å skape en arbeidsplass hvor du og folka dine trives.

Så, hvorfor føles det trygt å drive en Sabrura-restaurant?

Fordi du

  • får verktøyene du trenger for å lykkes med en lønnsom og populær sushirestaurant
  • får grundig opplæring i konsept og drift
  • får dekket kursene du trenger
  • alltid har oss i ryggen – med støtte og heiarop

I havet finnes det flust av muligheter. Du må bare tørre å ta sats og hoppe etter laksen.

Hva er suksessoppskriften?

Nysgjerrig på hvorfor gjestene fortsetter å strømme til Sabrura? Ingen bestikkelser. Kun en rå forretningsidé. Sushibuffet laget av førsteklasses råvarer – til en folkelig pris.

Det liker mannen, dama og ungene i gata.

I tillegg passer vi på å gi gjestene god stemning rundt fatet. Lokalene skaper en god atmosfære. Det er rent, pent og ryddig. Du føler deg sett og ivaretatt – også når det er full kok i restauranten. Og så har du oss, da, som gleder oss over å skape gode Sabrura-opplevelser hver eneste dag.

Om vi er stolt av det vi får til sammen? Det kan du bite deg i nesa på.

Et hav av muligheter i Bitastad-familien

Som om støtten fra Sabrura ikke var nok, har du også selskapet Bitastad som en bauta i bakgrunnen. 

Sabrura Sticks & Sushi er nemlig en del av Bitastad AS, som er Norges råeste veksthus for serveringskonsepter. Bitastad kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og eier flere restaurantkjeder i tillegg til Sabrura: Kompis, Big Bite, Jordbærpikene og Sot Bar & Burger.

Som en del av Bitastad-familien har du store muligheter for å enten gjøre karriere i ett av selskapene – eller på tvers. 

Vil du vite mer?

Ja gjett om!

Som RÅ restauranteier får du

  • fiks ferdig restaurant som gir gjestene stilrene omgivelser å nyte sushien i
  • grundig opplæring og driftsstøtte – i rutiner, økonomi, markedsføring, administrasjon, ledelse og HR
  • butikkdatasystem med råvarekontroll og ferdig system for IK-mat
  • tilrettelegging for personlig utvikling som leder, inkludert årlige samlinger
  • bli en del av en solid og profesjonell kjede med klare vekstambisjoner

Du kommer til dekket bord, men tar ansvar for å bygge entusiasme og styre skuta i riktig retning. 

Som kaptein for Sabrura-laget 

  • er du raus og inkluderende – du deler erfaringer og unner kolleger suksess
  • ser du muligheter fremfor problemer
  • er du glad i å ha flere baller i luften, og har evnen til å lande dem
  • har du sans for detaljer og høy råvarekvalitet
  • har du svært gode muntlige- og skriftlige norskkunnskaper

Jeg er klar som et rogneegg!