Gå til hovedinnhold

Catering: Ta med Brura dit du vil

Uansett om du trenger selskapsmat, festmat eller møtemat har vi noe for enhver smak. Hos Sabrura får du et stort utvalg av fersk sushi, sticks, poke bowls, salater og andre asiatiske retter til dine sammenkomster, selskap, konferanser eller møter. Sammen med oss kan du være gjest i eget selskap og nyte deilig asiatisk mat.

Lyst til å samles rundt noen biter sticks og sushi på jobben? Eller venter du sultne gjester? Vi fikser fisken!

Bestill en storslagen sushifest – eller gå for en fristende festbuffet med både sushi, kyllingspyd og gyoza. Ta med hele sushibuffeten hjem, på jobb eller til selskapslokalet.

Send oss catering-bestillingen et par dager i forveien, så sørger vi for at dere kan nyte et deilig festmåltid som er lett, godt – og litt hot. Minimumsbestilling: 10 personer.

Plukk opp, spis opp

Når du plukker opp bestillingen din, dra kortet kjapt i kassen. 

Allergier?

Trenger dere glutenfri sushi? Eller har noen i gruppen andre allergier? Ikke noe problem. Vi fikser noen smakfulle alternativer for dere. Alle skal bli mette! Se vår allergenmeny her. 

Fysen på bedriftsavtale?

Har dere faste møter eller andre sosiale sammenkomster? Da kan vi by på en ekstra godbit: nemlig en bedriftsavtale. Da får dere skikkelig god mat hver gang dere møtes – til en ekstra god pris.

Det hadde jo vært kult å levere sushi med drone, men har dessverre ingen utkjøringstjeneste på menyen. Ofte klarer vi likevel å finne en løsning for levering inntil 10 km. Bare gi oss et hint. Frakttillegget kommer på 250 kroner.

 

Se cateringmenyen her

 

Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud - oversikt over våre restauranter finner du her 💛